TIBBİ ATIK YÖNETİM PLANI

TIBBİ ATIKLAR


Tıbbi Atık Sözleşmesi


Hastane, poliklinik, muayenehane vb. sağlık kuruluşları ile tıbbi atık üreten diğer sağlık birimleri veya kişilerin, tıbbi atıklarının toplanıp taşınması ve sterilizasyon işlemine tabi tutulabilmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğümüze şahsen başvuruda bulunarak “Tıbbi Atık Sözleşmesi” imzalamaları gerekmektedir. Sözleşmenin 1 nüshası atık üreticisine teslim edilecektir.

Tıbbi Atık Sözleşmesi ile ilgili her türlü sorunuz için; 0 380 514 56 10 / 0 380 524 96 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
 
Şahıs Başvuru Belgeleri
1. Vergi Levhası (Tıbbi atıkların alınması istenilen adrese ait)
2. Kaşe (Kaşe yok ise diploma numarası)
 
Kurum Başvuru Belgeleri
1. Vergi Levhası (Tıbbi atıkların alınması istenilen adrese ait)
2. İmza Sirküleri
3.Vekaletname (Başvuruyu yapan kişi başkası ise)
4.Kaşe
 

 Tıbbi atıklar Düzce Belediyesi'nin yüklenici firması tarafından toplatılır. Sözleşmenin imzalanmasından sonra tıbbi atık üreticilerinin, 0 542 221 88 81 numaralı hattı arayarak, yetkilendirilmiş firmaya toplama başvurusu yapması gerekmektedir. Toplanan Tıbbi Atıklar "Tıbbi Atık Alındı Makbuzu" ile belgelenir ve bir nüshası ilgili kuruluşun Tıbbı Atık sorumlusuna bırakılır. Tıbbi atıkların tahsilatı, ayda bir yüklenici tarafından İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı doğrultusunda, sözleşmede belirtilen koşullarda yapılır. 

Düzce İli Tıbbi Atık Yönetim Planı için tıklayınız