SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Elife ÖZERÇETİN
Sosyal Yardım İşleri Müdürü

YETKİ, GÖREV ve SORUMLULUKLARI

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, belirtilen yönetmelikte sayılan görevleri ve 5393 sayılı Belediye Kanununa dayanarak Belediye Başkanınca kendisine verilen tüm görevleri kanunlar çerçevesinde yapmaya yetkilidir.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanınca verilen ve belirtilen yönetmelikte tarif edilen görevler ile ilgili yasalarda belirtilen görevleri gereken özen ve çabuklukla yapmak ve yürütmekle sorumludur.

Düzce Belediye Başkanlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 22.02.2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik” gereğince, Düzce Belediye Meclisinin 04.08.2016 tarih ve 383 sayılı kararı ile kurulmuştur.

Müdürlüğümüz bugün, Belediye hizmetlerini aşağıdaki gibi yürütmektedir.

a) Evde Bakım Hizmetleri

b) İdari İşler