DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Caner YÜRÜK
Destek Hizmetleri Müdürü

YETKİ, GÖREV ve SORUMLULUKLARI

Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Düzce Belediye Başkanlığının amaçları, prensipleri, politikaları 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 5366 sayılı Tebligat Kanunu, 232 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu ve diğer ilgili mevzuat ile Belediye Başkanı ve diğer üst yönetimin belirleyeceği esaslar çerçevesinde, stratejik plan, yıllık performans programı, yatırım programı, bütçesine uygun, Başkanlık Makamının emir ve direktifleri doğrultusunda yürütülmekte olup, görevleri:

▪ Belediyemiz bünyesinde bulunan tüm araç ve iş makinelerine; günlük, aylık ve km sınırına göre genel kaporta-boya görünümü, motor, yürüyen aksam, yağlama ve elektronik ile ilgili bütün periyodik bakımların ve onarımlarının yapılması.

▪ Belediyemiz bünyesinde bulunan tüm araç ve iş makinelerinin sevk ve idaresini yapmak.

▪ Belediye hizmet binalarının, Atölyelerin, Park ve Bahçelerin elektrik bakım ve onarımını yapmak.

▪ Trafik tabela yapımı, takılması, tamiratı ve bakımını yapmak.

▪ Düzce Belediye birimlerinin marangozhane ihtiyaçlarını karşılayıp tamirat ve bakımını yapmak.

▪ Belediye hizmet araçlarının trafik tescil ve zorunlu sigorta işlemlerini yaptırmak ve takip etmek.

▪ Belediyemize ait akaryakıtla çalışan tüm ekipmanların akaryakıt ikmalini sağlamak.