HABERLER
21-10-2021 14:05

YÜZ YÜZE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesinin Türkiye Belediyeler Birliği ile sürdürdüğü,  personelin hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik eğitim seminerleri sürüyor. Son olarak Düzce Belediyesi personeline yönelik "Vatandaş Odaklı Belediyecilik Hizmeti" konulu eğitim semineri ile vatandaşla personel arasındaki iletişim teknikleri anlatıldı. 

Düzce Belediyesi, nitelikli personel ile hizmet kalitesinin arttırılmasını sağlanmak amacıyla Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde yüz yüze eğitim seminerlerini hazırlanan program çerçevesinde devam ettiriyor.

Yıl sonuna kadar sürecek olan, 844 personelin yüz yüze eğitim alması planlanan ve ilki Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi üzerine gerçekleştirilen seminerler "Vatandaş Odaklı Belediyecilik Hizmeti" semineri ile devam etti. 

Belediye Meclis Toplantı Salonunda birim müdürleri ve belediye personellerinin katılımı ile gerçekleştirilen eğitim programında Ahmet Rıza Ekici sunum yaptı.

Ekici, vatandaş memnuniyetinin önemi karşılaşılan ve karşılaşılabilecek durumlar karşısında ne şekilde hareket edilmesi yönünde bilgilendirmede bulundu. Özel ve kamu sektörünün karşılaştırmalı şekilde üzerinde duran Ekici, örneklemelerle sürdürdüğü sunumunda madde madde vatandaş memnuniyetinin ilerleme sürecinden de bahsetti.

Seminer, değerlendirme ve soru-cevap şeklinde devam etti.