21-01-2021 13:02

HEM KAR, HEM ÇÖP İLE MÜCADELE

Haftasonu yağan yoğun kar yağışı  Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını sekteye uğratmadı. Kar yağışı sonrasında mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekipler, şehrin muhtelif yerlerinde biriken çöp ve atıkları  titizlikle temizliyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı sonrasında yoğun çalışma temposunu daha da arttırdı. Düzcelilerin daha temiz ve ferah bir şehirde yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, kar yağışı sonrasında yaşanabilecek muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için yoğun çaba sarfediyor.

7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen şehir genelinde çöp toplama, cadde ve sokak süpürme, alan temizliği (dere yatakları, pazar yeri temizliği vb.), moloz kaldırma, karla mücadele, cadde ve sokak yıkamalarına da destek vererek temiz bir Düzce için mesai harcıyorlar.