15-01-2021 12:47

KARDEŞLERİN HİKAYESİ HAYRANLIK UYANDIRIYOR

Düzce Belediye Başkanı Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Beyaz Baston Körler Haftası münasebetiyle Gölyaka’da görme engelli 4 kardeş ve 1 yeğenden oluşan Yılmaz ailesini ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, beraberinde Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ile birlikte Beyaz Baston Körler Haftası dolayısıyla Gölyaka’da yaşayan görme engelli 4 kardeş ve 1 yeğenden oluşan Yılmaz ailesini ziyaret etti.

Hacıyakup Köyünde ikamet eden doğuştan görme engelli aile bireyleriyle bir araya gelen Gösterişli, yaşamlarını aynı evde sürdüren, birbirlerine sağladıkları destekle hayata tutunan ve kendi işlerini kendileri gören kardeşlerin hikayelerini hayranlıkla dinledi.

Günlük yaşamlarını kısıtlı şartlarda da olsa rahatlıkla sürdüren aile üyelerinin günlerini kutlayan Gösterişli ve Demircan, ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda gerek Düzce Belediyesi gerekse de Gölyaka Belediyesinin ailenin her zaman yanında olduklarını söyledi.