17-07-2020 16:01

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZLÜ’YE ZİYARET

Dün akşam saatlerinde Düzce’ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin karşıladı.

Düzce’de ki sanayicilerin korona virüs ile ilgili yapılan çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, Ticaret ile ilgili de görüşmeler sağlandı.

Sürpriz ziyaret sonrasında, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu Düzce’de misafir etmekten onur duyduğunu ifade eden Başkan Özlü, “ Türk iş dünyasının birleştirici gücü olarak ülkemiz ekonomisine ve iş hayatına önemli katkılarının devamı temennisi ile çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.