05-11-2015 23:59

ASFATLARA YENİ GÖRÜNÜM

Düzce merkezde özellikle ana arterlerde asfaltlara devamlı ve kesikli yol çizgileri, kaldırım düzenlemeleri ile kaldırım üstü ağaç budamaları yapılıyor.

Düzce Belediyesi tarafından asfaltlamanın yapıldığı caddelerde, trafik akışı ve yaya geçişleri için uyarı çizgileri çekiliyor. Bunun ardından kaldırımlarda da düzenlemelere devam ediliyor. Güz mevsimi nedeniyle kaldırım üstünde bulunan ağaçlarda da budama yapılıyor. Bunun için Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün Park ve Bahçeler birimi birlikte çalışıyorlar.