22-12-2015 23:59

ZABITA VE MALİ HİZMETLER FİNAL OYNAYACAK

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final oynayacak takımlar belli oldu. 8 Hafta süren maraton sonunda finale Zabıta Müdürlüğü takımı ile Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı çıktı.

Kültür halı sahasında oynanan yarı final karşılaşmalarında büyük heyecan yaşandı. Gecenin ilk maçı Zabıta müdürlüğü takımı ile Temizlik işleri müdürlüğü takımı arasında oldu. Karşılaşmayı Zabıta müdürlüğü 8-2 gibi farklı skorla kazandı. Gecenin ikinci maçında da Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı ile Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü takımı karşı karşıya geldi. Bu maçı Mali Hizmetler müdürlüğü takımı 8-5 kazandı. Böylelikle final maçını Zabıta Müdürlüğü takımı ile Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı oynayacak. Turnuva şampiyonunu belirleyecek maç 24 Aralık Perşembe günü oynanacak.