23-12-2015 23:59

MAMUŞA BELEDİYESİNDEN ZİYARET

Mamuşa Belediyesinden bir heyet Düzce'ye geldi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Meclis üyeleri ve birim müdürlerini Düzce'de misafir ediyor. Heyet, program kapsamında Düzce'de devam eden yatırımları yerinde inceleyecek.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 7. Uluslararası Domates Festivali kapsamında Düzce Belediyesi Mehter Takımı ile birlikte Kosova'nın tek Türk Belediyesi olan Mamuşa Belediyesi'ni ziyaret etmişti. 7. Uluslararası Domates Festivali´nde Türk Dünyası Hizmet Ödülü'ne layık görülen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bu kez Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç´ü Düzce'de misafir ediyor. Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ile birlikte heyette Mamuşa Belediyesi Meclis üyeleri ve birim müdürleri de yer alıyor.  Kosova Heyeti, iki günlük program kapsamında Düzce'de devam eden yatırımları yerinde inceleyecek ve Konuralp'i gezecek. Heyet, Düzce'nin ardından Bolu'ya hareket edecek.