HABERLER
20-08-2024 17:08

İŞ KULÜBÜ YENİ YERİNDE

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile tüm kurumların iş birliği çerçevesinde kurulan Düzce İş Kulübü yeni yerine taşındı. Camikebir Mahallesi’nde bulunan Özkan Çakar İş Merkezi’nde hizmetlerine devam eden kurumun ilk ziyaretçileri ise Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü oldu.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, İŞKUR ve Düzce TSO’nun bir araya geldiği ilk girişimlerden biri olan ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile 2019’da kurulan Düzce İş Kulübü, yeni yerinde hizmetlerine başladı. 5 yıllık süre içinde binlerce Düzceliyi iş sahibi olmasına vesile olan kurumun yeni yerinde ilk ziyaretçileri de Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İŞKUR Düzce Müdürü Ferhat Acar ile TSO’dan yetkililer oldu. Burada kurumun çalışmaları ve güncel veriler hakkında bilgiler alan Vali Aslan ve Başkan Özlü, İş Kulübü’nün Düzce’de önemli bir ihtiyacı karşıladığını aktardı. Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları Şirketi Belka A.Ş. Genel Müdürü Erdem Yılmaz, son yıllarda Düzce’de faaliyet gösteren büyük firmalar ile belli protokoller imzalandığından bahsederek hem beyaz yaka hem de mavi yaka alımlarda yol kat ettiklerini belirtti.

Öte yandan İş Kulübü’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar, Camiikebir Mahallesi Mehmet Gösterişli Sokak Özkan Çakar İş Merkezi No: 10 Kat:2 Merkez Düzce’de bulunan adres, 0380  525 01 25 numaralı telefondan ve [email protected] e-posta adresinden ulaşabilecek.