HABERLER
24-07-2024 15:47

10 DÖNÜM MESİRE ALANI KULLANIMA HAZIR

 

Düzce Belediyesi eliyle yürütülen turizm yatırımları şehrin dört bir yanında hız kesmeden devam ediyor. Her kesime hitap eden tesisler inşa eden Beltur A.Ş. tarafından şehrin doğusunda bulunan Muncurlu’daki piknik alanında yapılan yeniden düzenleme işlemleri tamamlanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

2024 yılı yaz sezonu Düzce’de turizmin en hareketli geçtiği süreç olurken Düzce Belediyesi de uygun noktalarda turistik tesis inşa çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin kuzeyinde vatandaşları deniz ile buluşturan Beltur A.Ş. güneyde mesire alanları ve şelaleleri ziyaretlere uygun hale getirirken son yatırım noktası Muncurlu’da da çalışmalarını tamamladı. 10 bin metrekare alanda Meşe ağaçları ile kaplı mesire alanında yapılan çalışmalar kapsamında 65 adet piknik masası ve mangal ocakları yerleştirildi. Zemin düzenleme çalışmaları da yapılan ve 2 bin 500 metrekare otopark alanına sahip alanda Kadın ve Erkek WC, bebek bakım odası, engelli WC ile Mescit de inşa edildi. Ayrıca alanda hazırlanan Büfe hizmeti ile piknik haricinde gelen misafirlere aperatif ikram imkanı da sağlandı.

YENİ ADI BELTUR MEŞELİK MESİRE ALANI

Gerekli hazırlıkların yapıldığı alan vatandaşların kullanımına hazır hale getirilirken bugünden itibaren tüm imkanları ile hizmet vermeye başlayacak. Yeni adı Beltur Meşelik Mesire Alanı olarak belirlenen sosyal tesisin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yağmur uyarısı olması sebebiyle en kısa süre içinde belirlenecek uygun bir tarihte yapılacak.