24-07-2024 15:47

MİNİKLER İTFAİYECİLERLE EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI

Düzce Belediyesi iştiraki şirketi BelKA İnsan Kaynakları A.Ş bünyesinde eğitim hizmetlerini sürdüren Düzce Belediyesi Gündüz Bakımevi, bünyesinde eğitim gören minikleri itfaiyecilerle tanıştırdı. Düzce İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden minikler, hem eğitim aldı hem de eğlenceli vakit geçirdi.

Düzce Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde öğrenim gören 4-6 yaş arası minikler, Düzce İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Gözetmenler ve öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette itfaiye personeli, miniklere yangın olduğunda neler yapmaları gerektiğini, kendilerinin hangi durumlara müdahale ettiklerini ve yangınları nasıl söndürdükleri gibi konular ile yangın anında aranması gereken 112 numarası hakkında bilgiler verdi.

Bilgilendirmenin ardından itfaiye araçlarına binen minikler büyük heyecan yaşarken, itfaiyeciler, yangın söndürme anlatımı sırasında miniklere küçük bir şaka yaparak ıslanmalarını sağladı. Üzerlerine su damlaları gelen minikler oldukça eğlenirken, program sonunda geziye katılan çocuklara ‘Minik İtfaiyeci Başarı Belgesi’ verildi.