HABERLER
19-07-2024 16:31

GENÇLİK HİZMETLERİ FAALİYETLERİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

 

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı. Raporda etkinlerin detayları aktarılırken, 2024’ün ilk 6 ayında salonlardan bin 300 kişi faydalandı, şehrin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerde çok sayıda genç ağırlandı, ayrıca ulusal ve uluslar arası müsabakalarda profesyonel sporculara destek sağlandı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü 2024 yılının ilk yarısında yapılan çalışmalara ilişkin faaliyet raporunu yayınladı. Kapalı spor salonlarında verilen hizmetler ve şehrin farklı noktalarında düzenlenen etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgiler içeren raporda, Aziziye ve Bahçeşehir Spor salonlarından toplam bin 300 kişinin hizmet aldığı belirtildi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Düzce’de çeşitli liglerde mücadele eden farklı branşlardaki amatör spor kulüpleri ile profesyonel spor müsabakalarına katılan Düzceli sporculara sağlanan desteklerin de ayrıntılı olarak yer aldığı raporda ulaşım, konaklama ve beslenme konularında oluşan taleplerin karşılandığı belirtildi.

DOĞA VE KÜLTÜR GEZİLERİNE BÜYÜK İLGİ

Müdürlük bünyesinde düzenlenen takvim ile özellikle farklı illerden gelerek Düzce’de öğrenim gören gençler için geziler düzenlenerek, Düzce’nin doğal güzellikleri spor faaliyetlerinin içinde tanıtıldı. Geçen 6 ay içinde 120 gencin faydalandığı geziler kapsamında Aydınpınar Şelaleleri, Güzeldere Şelalesi, Efteni Gölü, Konuralp Antik Kenti, Konuralp Müzesi’ne ziyaretler düzenlendi.

ÖZEL GÜNLER YARIŞMALAR İLE KUTLANDI

Turizm Haftası, Gençlik Haftası ve 23 Nisan gibi özel günlerde de farklı branş ve noktalarda düzenlenen faaliyetlere her yaştan genç katıldı. 100 çocuğun katıldığı yüzme şenliğinde derece yapanlara çeşitli hediyeler verilirken, Turizm Haftası ve sonrasında rafting etkinliğinde toplam 200 kişiye Melen Çayı üzerinde rafting organizasyonu düzenlendi. Düzce çevresinde geniş yer kaplayan yaylaların tanıtımı amacıyla düzenlenen trekking organizasyonunda da toplam 150 kişi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ağırlandı.

SPORA TEŞVİK İÇİN “SPOR MAHALLEMDE”

Gençleri spora teşvik amacıyla düzenli olarak organizasyonlar düzenleyen müdürlük gelecek 6 ay için hazırlanan plan kapsamında “Spor Mahallemde” projesi ile farklı spor branşlarında yeteneği olanların kendilerini geliştirmesine olanak sağlamak için organizasyonlarını geniş kitlelere ulaştıracak.