HABERLER
19-07-2024 16:27

BELEDİYEDEN AŞURE İKRAMI

 

Düzce Belediyesi, Muharrem Ayının başlangıcı olarak kabul edilen Aşure Günü dolayısıyla 7 ayrı noktada aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşımın ayı olan Muharrem ayının bereketini paylaşmak için aşure etkinliği düzenledi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonunda Merkez Büyük Cami ve Cedidiye Camii’nin yanı sıra Bahçeşehir Hicret Camii ve Konuralp Merkez Camii’nde aşure ikramı yapıldı.

Cedidiye Camii önündeki dağıtım organizasyonuna Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal katılarak Cuma namazından çıkanlara ve vatandaşlara aşure ikram etti.

Merkez Büyük Cami önünde yapılan dağıtımda ise Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin hazır bulundu.

Binlerce kişiye aşure ikram edilerek, Muharrem ayında paylaşmanın getirdiği bereket bir kez daha hatırlandı.

Vatandaşlar Düzce Belediyesi tarafından yapılan ikramdan memnuniyet duyarken Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkürlerini iletti.

ÇOCUKLARIN AĞZI AŞURE İLE TATLANDI

Aşure Günü nedeniyle Çocuk Üniversitesi’nde de aşure pişirildi. Başkan Başdanışmanı Burçin Sarıcan’ın da katıldığı etkinlikte, eğitim gören çocuklara aşure ikram edildi.

Millet Kütüphanesi ve Sabiha Ulusoy Kütüphanelerinde de öğrencilere aşure ikramı gerçekleştirildi.