HABERLER
14-06-2024 12:52

KENT PARK YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE

 

Düzce şehir merkezinin en büyük yeşil alanlarından biri olan Kent Park’ta, Düzce Belediyesi tarafından başlatılan büyük onarım çalışması tamamlandı. Yeni çocuk parkı, oturma ve yürüyüş alanlarıyla tamamen yenilenen Kent Park, serin ortamı ve kolay ulaşım imkanı ile yaz günlerinde Düzcelilerin vazgeçilmez adresi olacak.

Ağaç gölgeleriyle serin ve huzurlu bir ortama sahip Kent Park, Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile baştan sona yenilendi. Düzce şehir merkezinin güzide yeşil alanlarından biri olan Kent Park, yeni yüzüyle yeniden hizmete girdi.

8,5 dönüm büyüklüğe sahip parkta doğal ortam ve ağaçlar korunarak yeni yürüyüş, park ve oturma alanları oluşturuldu. Yenilenen yürüyüş yolları kayrak taşı ile döşenirken, kauçuk zemine sahip 550 m2 büyüklüğündeki çocuk parkı da alanda yer aldı. Parkın giriş merdivenleri yenilenerek, 6 dönümlük yeşil alanı tamamen çim ile kaplandı. Kamelyaların ve dış alan çitlerin bakımı yapılıp, yeni oturma alanları oluşturuldu. Park içerisindeki aydınlatma sistemlerinin de yenilenmesi ile park ışıl ışıl bir görünüme kavuşurken, gece de güvenli olması sağlandı. Yapılan çalışmalarla daha kullanışlı hale gelen Kent Park, vatandaşların kullanımına sunuldu. 

İçerisinde bulunan Kusursuz Kafe ile yeme-içme hizmeti de sunulan Kent Park, kolay ulaşım imkanının yanı sıra, ağaç gölgeleri altında serin ve keyifli ortamı ile her yaştan insanın vazgeçilmez adresi olacak.