HABERLER
13-06-2024 17:19

‘ZİNCİRLİ KUYU İŞ MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ’ HIZLA YÜKSELİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Basmacılar Çarşısı olarak bilinen alanda inşa edilen ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ hızla yükseliyor. Binanın kütüphane olarak projelendirilen 2. katının kalıp ve demir imalatları sürerken, zemin kat işyerlerinin tuğlaları örülüyor.   

Düzce’nin İstanbul Caddesi’nde yükselen ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ inşaatı projesine uygun olarak sürüyor. 1999 yılında yıkılan Basmacılar Çarşısı’nın yerinde inşa edilen ve bodrum, zemin ve 3 kattan oluşan binanın inşaatı hızla yükseliyor.

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltaş tarafından yapımı süren inşaatı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ziyaret etti. İmar ve Şehircilik Müdürü Kalender Aydın ile Beltaş Genel Müdürü Üzeyir Yiğit’in de eşlik ettiği ziyarette zemin ve bodrum katı gezen Özlü, gelinen son durumu yerinde gördü.

İşyerlerinin yer alacağı bodrum ve zemin kat ile ofislerin bulunacağı 1. katın beton imalatı tamamlanırken, 2. katta yer alacak olan kütüphanenin demir ve kalıp imalatlarına başlandı. Eş zamanlı olarak bodrum katta bulunan işyerlerinin tuğlaları da örülüyor.

Yaya trafiğinin yoğun olduğu İstanbul Caddesi’nde yer alan inşaat, geniş güvenlik önlemleri altında hızla ilerliyor.