HABERLER
28-01-2022 15:55

KARLA MÜCADELEDE BELEDİYE-ESNAF İŞBİRLİĞİ

Düzce Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren kenti etkisi altına alan kar yağışı ile top yekün mücadelesini sürdürüyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin yol ve kaldırımların açılması için çalışmalarını sürdüren ekiplere esnaflar tarafından da tatlı ikramında bulunuldu.
 
Düzce Belediyesi'nin 35 iş makinesi ve 250 personel ile karla mücadelesi dolu dizgin devam ediyor. Kentin dört bir yanında yol ve kaldırımların temizlenmesini sağlayarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için mücadele eden ekiplere esnaflar da ikramda bulunarak, çalışmalara destek veriyor.

Rasim Betir Bulvarında yol ve kaldırımlarda kar temizliği çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, mola verdikleri esnada, bir esnaf hazırladığı bir kutu baklavayı belediye personeline ikram etti. 

Temizlik personellerinin bulunduğu alana gelen esnaf, bulvar üzerinde yol ve kaldırımların hızlı şekilde temizlenmesini sağladıkları için ekiplere teşekkür ederek,  yanında getirdiği tatlıyı ikram etti.

Ekiplerde, bulvar esnafının duyarlı davranışından ötürü kendisine teşekkür ederek, görevlerini yerine getirdiklerini ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.