HABERLER
28-01-2022 15:58

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA İKİNCİ KLİPLİ CEVAP

CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Düzce ile ilgili öne sürdüğü iddialara ilişkin Başkan Özlü'den ikinci bir video klipli yanıt geldi.  Kılıçdaroğlu'nun Düzce'deki boşanma istatistiklerine yönelik iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydeden Başkan Özlü'nün cevabı,  bu kez Levent Yüksel'in "geç bunları" şarkısı eşliğinde oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Düzce ile ilgili ortaya attığı bir takım iddialara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'den ikinci video klipli yanıt geldi. "Yanlış hesap Düzce'den Döner" notu iliştirilerek paylaşılan videoda; Kılıçdaroğlu'nun "Düzce boşanma şampiyonu, bu enterasan bir gözlem lokanta sahibinin. 'Düzce boşanma şampiyonu, ekonomik krizi daha iyi anlatacak bir veri yok' diyor" sözlerine, Başkan Özlü; "Kemal bey biz sizi hesap uzmanı maliyeci olarak biliyorduk. Lokantacı esnafından boşanma istatistikleri almak hesap uzmanı bir maliyeciye hiç yakışıyor mu? Lokanta esnafından boşanma istatistiklerini alırsanız. Mahkeme hakiminden de yemek tarifi almanız gerekir" oldu. 
Başkan Özlü videonun sonunda; "Kemal bey boşanma istatistikleri adliyeden alınır. İstatistiklere göre Düzce'deki boşanma oranı Türkiye istatistiklerinin altındadır" diyerek sözlerini tamamladı.