HABERLER
28-01-2022 15:59

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN BAHÇEŞEHİR'E SÜRPRİZ ZİYARET

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Bahçeşehir 7. bölgede vatandaşlar tarafından oluşturulan "Doğal kayak pisti"ni ziyaret etti. Kar mesaisine kısa bir mola veren Başkan Özlü beyaz örtünün  keyfini süren vatandaşların yanına uğrayarak sohbet eetti. Başkan Özlü, Cuma akşamı aynı yerde vatandaşlara sıcak ikramlarda bulunacaklarını müjdeledi. 
Her kış mevsiminde yağan kar ile doğal kayak pisti oluşan ve Bahçeşehir halkının büyük ilgi gösterdiği 7. bölgede bu yıl da gelenek bozulmadı. Dik yokuşu ile meşhur bölgede biriken karda kayak yapan vatandaşlar dün gece karşılarında Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'yü görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 

SOHBET ETTİ, SICAK İKRAM SÖZÜ VERDİ
Yaklaşık 100 kişilik topluluğu ziyaret ederek neşelerine ortak olan Başkan Özlü'ye özellikle gençler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Başkan Özlü bölgeye gelen vatandaşlara sıcak ikramda bulunacaklarını söyleyerek; "Kar yağışını eğlenceye çevirdiniz, biz de bu neşenize ortak olmak için sizi ziyaret etmek istedik. Biz şehrin genelinde cadde cadde, sokak sokak kar temizliği gerçekleştiriyoruz. Yoğun mesaimize kısa bir mola vererek sizleri görmek istedik. Yarın akşam (Cuma) burada sizler için sıcak ikramlarda bulunacağız" ifadelerini kullandı.