HABERLER
24-12-2021 15:44

METİN ŞENTÜRK, DÜZCE’YE GELİYOR

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, Düzce Valiliği himayesinde ve Düzce Belediyesinin destekleriyle ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ projesi kapsamında 29 Aralık 2021 Perşembe günü Düzce’de engelli bireyler için konser verecek.  

Düzce Belediyesi, sanatın her alanına verdiği desteklere bir yenisini daha ekliyor. Ünlü oyunların Düzceli tiyatroseverlerle buluşmasında öncülük eden Düzce Belediyesi, şehrin sanatla buluşmasına katkı sağlayan kişi ve kurumların yanında yer almayı da sürdürüyor.

Bu kapsamda, sevilen sanatçı Metin Şentürk, Düzce Valiliği’nin himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Düzce Belediyesi'nin de destek verdiği ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ projesi ile özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan konser de sahne alacak.

29 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan konserde, sevilen parçalarını seslendirecek olan Şentürk, Düzce’deki engelli bireylere unutalmaz bir gece yaşatacak.

Şentürk’ün Düzce programı öncesinde Düzce Valiliği toplantı salonunda Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş başkanlığında bir araya gelen valilik ve belediye birim müdürleri, konser öncesi son detaylar üzerinde görüş alışverişinde bulundu.