14-01-2021 14:03

E-GAZETE YAYINDA

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan e-gazete uygulaması hayata geçti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca servis edilen haberler derlenerek e-gazete formatında Düzce Belediyesinin web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yayımlanıyor.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, haftalık e-gazete uygulamasıyla Belediyenin çalışmalarını vatandaşa iletmek için güçlü teknolojik altyapısını kullanmaya devam ediyor. Belediyenin tüm birimleriyle alakalı çalışmaları günlük olarak basın kuruluşları, resmi web sitesi ve sosyal medya platformlarından yayımlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü e-gazete uygulamasını hayata geçirdi. Her hafta Cuma günü güncellenen ve Düzce Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili derlenen haberlerden oluşan e-gazeteye, www.duzce.bel.tr adresindeki "e-gazete" ikonuna tıklanarak erişilebiliyor.