13-07-2020 11:27

BAŞKAN ÖZLÜ, BAKAN SOYLU’YU ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vefat eden kayınpederi Metin Dinç’in cenaze törenine katıldı.

Başkan Özlü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kayınpederi Metin Dinç’in vefatı üzerine Bafra’ya giderek kendisi ve ailesine taziyelerini iletti.

Özlü,  “Merhuma Allah’tan rahmet, Soylu ve Dinç ailelerine sabır diliyorum” dedi.

Samsun'un Bafra ilçesinde gece saatlerinde rahatsızlanan Metin Dinç, getirildiği Bafra Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Babasının vefat haberini alan Bakan Soylu’nun eşi Hamdiye Soylu, uçakla Samsun’a geldi. Buradan karayolu ile Bafra Devlet Hastanesine gelen Bakan Soylu’nun eşi, büyük üzüntü yaşadı. Sabaha karşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da Bafra’ya geldi. Metin Dinç’in Hacınabi Mahallesi, Çınarlı sokakta bulunan evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Bakan Soylu, taziyeleri kabul etti ve evin önünde helallik alındı. Alınan helalliğin ardından cenaze,  Büyükcami’ye getirildi.  Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İkizpınar Mahallesi Benliuşağı Mevkisinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.