19-11-2019 23:59

TAŞINMA İŞLEMİ SIRASINDA KOPUKLUK YAŞANDI

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü basına yansıyan “telefonlara bakılmıyor, müdürlüğe ulaşmak mümkün değil” şeklindeki haberlere karşılık yazılı bir açıklama yaptı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binasından ayrılarak Belediye İş Merkezine taşınmıştı. Hızla yürütülen ve yaklaşık bir haftada düzene sokulan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü basına yansıyan “telefonlara bakılmıyor” şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek taşınma sırasında santral ve dış görüşmelerin yapılacağı düzenlemenin hızla yapıldığını belirterek “İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Belediye Hizmet Binasından Celal Kasapoğlu Caddesi No:2 – DÜZCE adresine taşınmış ve aynı zamanda müdürlüğün İmar ve Şehircilik ile Emlak ve İstimlak olmak üzere iki ayrı müdürlük olarak hizmete devam etmektedir. Taşınma ve yerleşme esnasında yeni santral kurulumu nedeniyle iletişimde aksaklıklar olmuştu. İmar ve Şehircilik ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 514 24 81 – 525 81 86 nolu santral telefonu ve 523 03 09 nolu FAX telefonu hafta içi 08:30 – 17:30 saatleri arasında aktif olarak çalışmaktadır. Mesai saatleri dışında da 153 Beyaz Masa hattından iletişim kurulmaktadır” şeklinde yazılı bir açıklama yaptı.

Yeni Müdür Murat Karabacak

Öte yandan 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kurum içinde değişim ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Müdürlük kadrolarında yeterlilik ve liyakate büyük önem veren kadroları gençleştirmeyi amaçlayan Başkan Özlü İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde de değişikliğe gitti. Yapılan değişiklikle İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde Tekniker olarak görev yapan Murat Karabacak yeni İmar  ve Şehircilik Müdürü oldu. Personelimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.