HABERLER
26-10-2015 23:59

ENDURO ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

ENDURO ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

23 - 24 - 25 Ekim tarihlerinde Düzce Kaynaşlı'da düzenlenen ve Düzce Merkez Anıtpark'da Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir'in açılışını yaptığı Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası'nın kazananları belli oldu.

Bu yıl ilk kez Kaynaşlı'da düzenlenen Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonası'nın kazananları belli oldu. Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile AK Parti Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir tarafından  Düzce Merkez Anıtpark'da açılışını yaptığı yarışlar Düzce'ye bir ilk yaşattı. Avrupa standartlarında hazırlanan pistte kozlarını paylaşmak üzere bir araya gelen 9 ülkeden 87 sporcu yarışlarda kıyasıya mücadele etti. Motosiklet tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda 31 kilometrelik parkuru en iyi derece ile bitiren Bulgar Teodor Kabakchiev birinci, Rumen Andrei Botoaca ikinci ve Türkiye adına yarışan İbrahim Ercan Sungur ise üçüncü oldu.

Yarışlarda dereceye giren sporcuların ödüllerini Düzce Valisi Ali Fidan, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir takdim etti.