İtfaiye den Yangın Semineri

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Tüm Baca Temizleyicileri Sanatı Federasyonu işbirliği ile Düzce İli genelinde ´Yangın ve Yangından Korunma´ konularında 11-12 Haziran tarihlerinde iki gün süreli olarak tanıtım ve eğitim seminerleri programladı.

Düzce İtfaiye Müdürlüğü tarafından iki gün süreli olarak Yangın ve Yangından Korunma Konularında tanıtım ve eğitim semineri organize edildi. İtfaiye Müdürlüğü ve Tüm Baca Temizleyicileri Sanatı Federasyonu işbirliği ile düzenlenen seminer 11 ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak. Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapılacak olan semineri CET-TOTAL ve TAYCO şirketlerinden uzman yetkililer verecek. Seminer programı şu şekilde. 11 Haziran Perşembe: Sektörde faaliyet gösteren firma, dernek ve ilgili kişilere yönelik iş ve işlemler. 12 Haziran Cuma Türkiye´deki tüm itfaiye teşkilatlarının daire başkanlarının, itfaiye müdürlerinin ve itfaiye eğitim amirlerinin katılımının planlandığı genel görüşmeler. Seminerler 14,00-18,00 saatleri arasında verilecek.