26-10-2015 23:59

TYP İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Düzce Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile başlatılan "Toplum Yararına Program" kapsamında alınacak 50 kişi için kura çekimi Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı.

İŞKUR ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın hazırladığı "Toplum Yararına Program" projesi kapsamında Düzce Belediyesi de bünyesinde istihdam etmek üzere alacağı 50 kişi için kura çekimini yaptı. Bir ay süren başvuru alımı sonunda Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılan kura çekimi ile istihdam edilecek isimler belirlendi. Kura çekiminin yapılmasının ardından hak kazananların Düzce Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü başta olmak üzere çeşitli bazı birimlerinde görev alacak.