HABERLER
05-11-2015 23:59

KALDIRIMLARA PARK YAPILAMAYACAK

KALDIRIMLARA PARK YAPILAMAYACAK

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan Trafik Güvenlik Toplantısında araç trafiği ve ulaşım hatlarına ilişkin bir dizi karar aldı

Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında yapılan Trafik Güvenlik Toplantısında araç trafiği ve ulaşım hatlarına ilişkin bir dizi karar aldı. Bunlardan biri de kaldırımlara araç park eden sürücülere karşı cezai işlemlerin artırılması oldu.

Trafik Güvenlik Toplantısı makam toplantı salonunda Düzce Valisi Sayın Ali Fidan başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,  Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve ilgili kurum yetkilileri katıldı. Vali Ali Fidan toplantıda yaptığı açıklamada “  Trafiğin düzenlenmesi, park sorunu ve bunların değerlendirilmesi için burada Emniyet ve Belediyemiz ile birlikte Düzce de trafik akışının daha iyi olmasına yönelik görevlilerimizin tespitleri doğrultusunda yapılan çalışmalar, bu çalışmalar neticesinde tespit edilen sorunları istişari anlamda değerlendireceğiz’. Toplantıda son günlerde sıkça tespit edilen kaldırımlara usulsüz olarak araçların park etmesi ele alındı. Araçların kaldırımlara park etmesinin yasak olması vurgulandı ve bunu yapan sürücülere karşı cezai işlemlerin artırılması gündeme geldi. Ayrıca şehir merkezinde araçlar için tek yön uygulamaları yeniden planlanacak.