HABERLER
07-12-2015 23:59

TURNUVADA SON HAFTA

TURNUVADA SON HAFTA

Düzce Belediyesi’nin Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda son haftaya girildi. 12 takımın mücadele ettiği turnuvada final maçlarına gelindi. Gruplar arasındaki liderlik mücadelesi de çetin geçiyor.

Düzce Belediyesi’nin Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda son haftaya girildi.  12 takımın mücadele ettiği turnuvada final maçlarına gelindi. Gruplar arasındaki liderlik mücadelesi de çetin geçiyor.

Düzce Belediyesi hizmet birimleri arasındaki halı saha futbol maçlarında sona gelindi. 12 takımın iki grup halindeki mücadelesinde son maçlar oynanacak. Beş haftadır süren mücadelede her iki grupta da liderlik mücadelesi çetin geçiyor. 6’şar takımın bulunduğu gruplarda A liginde Zabıta müdürlüğü B liginde ise Mali hizmetlerin liderliği devam ediyor. Final maçlarına doğru takımlar bu hafta son maçlarını oynayacaklar. Gruplardaki takımlar arasındaki puan farkları birbirlerine çok yakın.  Zabıta müdürlüğünün grupta 18 puanı bulunuyor. B grubu lideri Mali hizmetlerin puanı ise 17 olarak puan cetvelinde yer alıyor.