08-12-2015 23:59

İPEK YOLU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Düzce Belediyesi ‘Tarihi İpek Yolu’ için ‘İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği’ne üye oldu. Belediye Meclis üyeleri Kadir Badur ile Muzaffer Balkancı da Düzce Belediyesi adına birliğe üye seçildiler.

Düzce Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci birleşiminin ilk gündem maddesi ‘İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliğine üye seçilmesi oldu. Meclis üyelerinin önerileri ile açık oylama sonucunda Meclis üyelerinden Kadir Badur asil, Muzaffer Balkancı ise yedek üye olarak seçildiler. Mecliste daha sonra belediyenin et kombinasının ihale sürecine ilişkin görüşmeler yapıldı. Buna ilişkin olarak Belediye Encümenine yetki verildi. Bunun dışında Düzce’deki taksi duraklarının kiralanmasına yönelik gündem ele alındı. Belediye Meclisi Aralık ayı gündeminde yer alan diğer konular ilgili komisyonlara havale edildi.