HABERLER
07-12-2015 23:59

PUAN ÇIKARTAMADILAR

PUAN ÇIKARTAMADILAR

Düzce Belediyespor’un ikinci ligdeki temsilcileri Basketbol ve Voleybol takımları deplasman maçlarından puan çıkartamadılar. Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda oynadığı Zirvespor’dan puansız döndü. Bursa’da Tofaşspor ile karşılaşan Voleybol takımı da hanesine puan yazdıramadı.

Düzce Belediyespor’un ikinci ligdeki temsilcileri Basketbol ve Voleybol takımları deplasman maçlarından puan çıkartamadılar. Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda oynadığı Zirvespor’dan puansız döndü.  Bursa’da Tofaşspor ile karşılaşan Voleybol takımı da hanesine puan yazdıramadı.

2. Lig A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı ligin 11’inci haftasında Bursa’da Tofaşspor ile karşılaştı. Her iki takımın büyük mücadele ettiği maçta gülen taraf Tofaşspor oldu. 3-1’lik skorun setleri şu şekilde: 25-15, 19-25, 25-22, ve 27-25. Belediyespor bu sonuçla ligde 16 puanla 8’inci sırada yer aldı. 2. Lig B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor ise deplasmanda Zirvespor ile karşılaştı. Ligin 6’ıncı haftasının maçında maç 78-64 Zirvespor lehine sonuçlandı. Bu sonuçla Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligde 8 puanla 9’uncu sırada yer aldı.