09-12-2015 23:59

VOLEYBOL TAKIMI ISPARTA’YA KİLİTLENDİ

Voleybol 2. Lig A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta oynayacağı Isparta Sportif Gençlikspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Voleybol takımı antrenörü Hamit Sakal, ligde alt sıralarda bulunan Isparta’dan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 2. Ligin 12’inci hafta kendi salon ve seyircisi önünde ligin zayıf ekiplerinden Isparta Sportif Gençlikspor ile karşılaşacak. Ligde 5 galibiyetleri bulunduğunu ifade eden Voleybol takımı antrenörü Hamit Sakal bu hafta oynayacakları maça galibiyet için çıkacaklarını kaydetti. Hamit Sakal, sporcuların yeni maça motive olduklarını belirterek ‘ Rakibimiz Isparta Sportif Gençlikspor’un ligde 14 puanı bulunuyor. Rakibimizin maçlarını inceledik. Hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Hedefimiz maçtan galip ayrılmaktır’ dedi. Voleybol liginin 12’inci hafta maçları 13 Aralık tarihinde oynanacak.