09-12-2015 23:59

TURNUVADA YENİŞEMEDİLER

Düzce Belediyesi’nin Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda beşinci hafta maçlarında gruplarında iddialı olan Mali hizmetler takımı ile Su ve Kanalizasyon takımı birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

Düzce Belediyesi hizmet birimleri arasındaki halı saha futbol maçlarında sona gelindi. 12 takımın iki grup halindeki mücadelesinde son maçlar oynanıyor. Beş haftadır süren mücadelede her iki grupta da liderlik mücadelesi çetin geçiyor. Gruplarında iddialı olan iki takımın mücadelesi çetin geçti. Maliye hizmetler müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon müdürlüğü takımları arasındaki mücadelede beraberlik çıktı. Karşılıklı geçen gollerin ardından maç 3-3 berabere sonuçlandı. Gecenin ikinci maçında da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı, İmar ve Şehircilik müdürlüğü takımı ile karşılaştı. Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü takımı sahadan 3-2 galip ayrıldı.