09-12-2015 23:59

DEKORATİF AYDINLATMALAR YAPILDI

Düzce Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan 'Düzce Lisesi Park Projesi' için sahada çalışmalar hızlandırıldı. Alanın çevresinde ve meydanda yer alan dekoratif aydınlatmalar tamamlandı.

Yaklaşık 10 dönümlük alan içinde, yürüyüş yolları, oyun alanları, saat kulesi, yeşil alanlar, çeşmelerin yer alacağı proje için son etap çalışmalara gelindi. Düzce'nin en büyük park alanları içinde yer alacak olan meydan ve park projesi için ekiplerin sayısı artırıldı ve çalışmalar hızlandırıldı. Alanda hem aydınlatma hem süs amaçlı olarak projelendirilen dekoratif aydınlatmaların yerleştirilmesi tamamlandı ve alan ışıklandırıldı. Meydandaki yürüyüş parkurları da tamamlandı. Alanın çevresinde bulunan ağaçlarda doğal taşlarla koruma altına alındı.