11-12-2015 23:59

BELEDİYESPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Belediyespor'un Basketbol ve Voleybol takımları kendi salon ve seyircileri önünde oynayacakları maçlardan galibiyet bekliyor

Düzce Belediyespor’un Basketbol ve Voleybol takımları bu hafta oynayacakları maçlarda galibiyete kilitlendi. Her iki takım da maçlarını kendi salon ve seyircisi önünde oynayacaklar.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin 7’inci hafta maçında 18 Temmuz salonunda 12 Aralık tarihinde Trakya Üniversitesi Meriçspor ile karşılaşacak. Voleybol takımı da yine 18 Temmuz salonunda 13 Aralık tarihinde Isparta Sportif Gençlikspor ile karşılaşacak. Her iki takımda maçlara sıkı hazırlandı. Takımların antrenörleri mutlak galibiyet için oynayacaklarını belirttiler. Basketbol 2. Lig B grubunda Trakya Üniversitesi Meriçspor’un ligde 8 puanı bulunuyor. Düzce Belediyespor’un da puanı 8. Voleybol takımının rakibi Isparta Sportif Gençlikspor’un da ligde 14 puanı bulunuyor. Belediyespor’un ligdeki puanı ise  16 olarak lig cetvelinde yer alıyor.