14-12-2015 23:59

MEHTER TAKIMINA HAYRAN KALDILAR

Belirli gün ve haftalar ile çeşitli etkinliklerde gösteri yapan Düzce Belediyesi Mehter Takımı izleyenleri hayran bırakıyor. Son olarak Konuralp’de ‘ Konuralp Gazi Anma’ etkinliklerinde gösteri yapan Mehter takımı katılımcılar ve izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Düzce’deki gösterilerinin yanı sıra, ulusal ve uluslar arası ortamlarda da gösteri yapan Düzce Belediyesi Mehter Takımı repertuarını ve kadrosunu genişleterek gösteri sunuyor. Coşkulu eserleri ile küçük, büyük her yaştan insanın ilgisini ve beğenisini kazanan Mehter takımı çeşitli kutlama ve organizasyonlarda da gösteri yapıyor.