14-12-2015 23:59

SEMPOZYUM SERGİSİ BEĞENİ ALDI

2’inci Uluslar arası Düzce Tarih, Kültür ve Sanat Sempozyumunda Düzce Belediyesi tarafından açılan sergi büyük beğeni topladı. Sempozyum açılışının hemen ardından katılımcılar ve davetliler, 11 stantta bulunan sergiyi gezdiler.

‘Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel El Sanatları Atalyöleri ve Fotoğraf Sergisi” başlığı altında Pelemir otelde açılan sergide;Foto safari, Mozaik, El Sanatları,Cam sanatı, Halı-Kilim dokuma, Ahşap oyma, Telkari, Ebru, Hat sanatı stantları ziyarete açıldı. Başta Düzce Valisi Ali Fidan ve konuk Bakan Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere sempozyumuna katılan katılımcılar ve davetliler sergiyi gezdiler. Davetliler sergide yer alan tüm ürünlerle ilgilendiler ve sergi sanatçılarından bilgi aldılar.