08-01-2016 23:59

DÜZCE BELEDİYESPOR YİNE ŞAMPİYON

Endonezya’da yapılan Karate Kata dalında Dünya üçüncü olan Düzce Belediyespor sporcusu Selahattin Güngel, Kocaeli’de yapılan şampiyonada da Türkiye Şampiyonu oldu. Güngel, bu sonuçla üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonluğunu kazanmış oldu.

Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, Kocaeli’de başladı. Kasım ayında Endonezya’da yapılan şampiyonada Dünya üçüncüsü olan Selahattin Güngel, ümit erkekler katada üst üste ikinci Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Düzce Belediyespor sporcularının katıldığı şampiyonaya 44 ilden 429 bayan, 651 erkek sporcu mücadele ediyor.  Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonanın ilk seansında ümit katada dereceye girenler belli oldu. Kasım ayında Endonezya’da Dünya üçüncüsü olan Selahattin Güngel, finalde, Kocaeli’den Adem Erdem Mazlum’u 4-1 yenerek üst üste ikinci Türkiye şampiyonluğunu elde etti. Karate dalında dünya çapında başarılara imza attıklarını belirten Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ‘ Bu başarılar tesadüf değildir. İyi bir ekibimiz bulunuyor. Sistemli ve disiplinli, azimli çalışmanın sonuçlarını alıyoruz’ dedi.