11-01-2016 23:59

GENCİM BİLİNÇLİYİM BAĞIMSIZIM

Madde bağımlılığına karşı duyarlılık artırılacak

Düzce Belediyesi ile Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği ortaklığında hayata geçen "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" adlı eğitim semineri Düzce Gençlik merkezi tiyatro salonunda gerçekleşti.

Düzce Belediyesi ile Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği iş birliğinde hazırlanan "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" adlı proje için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Serhat Cora tarafından eğitim verildi.

13 - 18 yaş aralığındaki gençlerin madde bağımlılığına karşı duyarlılığını arttırmak,  aileleri ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla hazırlanan "Gencim - Bilinçliyim - Bağımsızım" Projesi kapsamında gençlerin bağımlılıktan uzak durmasına ilişkin mesajlar içeren bir tiyatro oyunu için de hazırlıklara başlandı.