08-01-2016 23:59

VOLEYBOL DIŞARDA BASKETBOL İÇERDE

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 2. Lig ikinci devrenin ilk maçını deplasmanda yapacak. Basketbol takımı ise birinci devrenin son maçını kendi salon ve seyircisi önünde oynayacak.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ikinci devrenin ilk maçına çıkmaya hazır. Birinci devreyi ligin ilk 4 takımı arasında kapatan Voleybol takımı deplasmanda PTT ile oynayacak. Ankara Selim Sırrı Tarcan salonundaki karşılaşma 9 Ocak tarihinde saat 15,00’de yapılacak. Basketbol takımı ise ligin birinci devresini kendi salon ve seyircisi önünde kapatacak. Basketbol takımı Gemlik Gücümspor’u ağırlayacak. Maç, 9 Ocak tarihinde 18 Temmuz salonunda saat 17,00 başlayacak. Her iki takımımızda rakiplerinden puan alma mücadelesi yapacak.