23-03-2016 23:59

ÜNİVERSİTE’YE 5 DAKİKA ARALIKLA ULAŞIM SAĞLANIYOR

Düzce Belediyesi, Denetimli Özel Halk Otobüsleri ile Beçi, Düzce Üniversitesi ve KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) Yurtları arasındaki ulaşımı rahatlatmak amacıyla yoğun saatlerde 5 dakika aralıklarla ulaşım sağlıyor.

Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada özellikle sabah 08:00 - 09:00 ile akşam 16:00 – 17:00 saatleri arasında Düzce Üniversitesi ile merkez ve yurtlar arasındaki güzergahlarda 5 dakika arayla ulaşım sağlandığı belirtildi. Özellikle KYK yurtları ve Düzce Üniversitesi arasında belli saatlerde yaşanan yoğunluğa karşı ilave ek servislerle taşımacılığın sorunsuz şekilde sağlandığını belirten Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü yetkilileri gün içinde çoğu seferlerin boş araçlarla geçtiğini söyleyerek ulaşım filosunda denge sağlanmasının esas olduğuna dikkat çekti. Söz konusu güzergahın filosunda 34 otobüs bulunduğu belirtilen açıklamada ulaşım saatlerinde yaşanan yoğunluğun Türkiye’nin her yerinde hatta tüm dünyada yaşandığına dikkat çekilerek öğrencilerin en güvenli şekilde seyahat etmeleri için yeni çözüm önerileri için çalışmaların devam ettiği belirtildi.