24-03-2016 23:59

OKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar İlk Öğretim Okulu öğrencileri ‘İyi ki Varsın’ projesi kapsamında Düzce Belediyesini ziyaret etti.

Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar okulu öğrencileri resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, kurumlarla ilgili bilgi aldılar. Düzce Belediyesi birimlerini ziyaret eden Şehit Yüzbaşı Beşir Bayraktar İlk Öğretim Okulu öğrencileri çalışmaları yerinde inceledi. “İyi ki Varsın” Ünitesiyle birlikte yaşadıkları yerdeki resmi kuruluşları ziyaret ederek gittikleri her kurumda, kurumun işleyişi ile ilgili ayrıntılı bilgi alan öğrenciler, akıllarına takılan soruları da sorma imkanı buldular.