25-04-2016 23:59

“MADDENİN HALLERİ” GENÇLERE ANLATILACAK

Düzce Belediyesi’nin de ortağı olduğu “Gencim-Bilinçliyim-Bağımsızım” adlı projenin kapanış toplantısı Gençlik Merkezinde sergilenecek “Maddenin Halleri” adlı tiyatro gösterisi ile yapılacak.

Finansını İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının yaptığı ve Kültürel Aydınlanma ve Sanat Eğitim Merkezi Derneği ile Düzce Belediyesinin ortaklığında uygulanan “Gencim-Bilinçliyim-Bağımsızım” adlı projenin kapanış toplantısı tiyatro gösterisi ile yapılacak. Gençlerdeki madde bağımlılığına ve sonuçlarına dikkat çekmeyi amaçlayan ve 13-18 yaş aralığındaki gençlerin uyuşturucudan uzak durmaları konusunda mesaj vermeyi hedefleyen proje kapsamında, projeye özel olarak yazılan tiyatro metni tüm okullarda sahnelenecek. Gençler sadece hazırlanan oyunu izlemekle kalmayacak oyuna interaktif olarak katılarak aynı zamanda oyunda yer alma imkânı bulacaklar. Oyun, gençleri uyuşturucuya sürükleyen sebepleri konu alırken ailelere de mesaj verecek.

“Maddenin Halleri” adlı tiyatro gösterisi 26 Nisan Salı günü saat 20:00’da Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda perde açacak.