25-04-2016 23:59

BAŞKAN KELEŞ, HİSARCIKLIOĞLU İLE FINDIĞI GÖRÜŞTÜ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile fındık fiyatlarında yaşanan sert düşüşü görüşerek piyasanın durumu ve geleceği hakkında fikir alış verişinde bulundu. Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesinin tarım faaliyetlerini de geliştirmesi ve çiftçiye destek politikaları çerçevesinde fındık üreticisinin de sesini duyuran Başkan Keleş, Hisarcıklıoğlu’na fındık fiyatlarının hak ettiğinin altında seyrettiğini belirtti.