03-10-2016 23:59

BAŞKANLAR ERZİNCAN’DA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Genel Başkanı olduğu Türkiye Belediye Başkanlar Birliği’nin Olağan Yönetim Kurulu toplantısı Erzincan’da yapıldı.

Düzce Belediye Başkanı ve Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Mehmet Keleş Erzincan Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Olağan Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yaptı. Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda birliğin faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı. İki gün süren yönetim kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından başkanlar Erzincan’ın tarihi yerlerini gezdi.