04-10-2016 23:59

S PLAKADA TAHDİT UYGULAMASINA GEÇİLECEK

Öğrenci ve Personel servis taşımacılığını içeren S Plaka uygulamasında araç hak sahipliğine ilişkin tahsis işlemlerinden sonra şimdi de servis sınırlaması getiren S Plaka tahdit uygulamasına geçilecek. Bu yıl uygulamaya geçiren servis yönetmeliğine ilişkin konu Meclis gündemine getirildi.

Düzce belediyesi tarafından öğrenci ve personel servisinde S plaka tahdidi için çalışmalar yapılıyor. Ulaştırma müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tahdit için S Plaka hak sahiplerinden ve meslek odalarından konuya ilişkin gelen taleplerin değerlendirildiği belirtildi. Meclis gündemine de alınan konuya ilişkin şu görüşlere yer verildi ‘ 10 Temmuz tarihinde plaka tahsisi uygulamasına başlanışmış olup zaman içinde S plaka tahdidi uygulamasına geçileceği kararı alınmıştı. S plaka tahsisi uygulaması sürecinde S plaka hak sahiplerinden ve ilgili meslek odalarından S plaka tahdidine geçilmesi yönünde de yoğun talepler gelmektedir. İlçe ve belde belediyeleriyle yapılan toplantıda S plaka tahdidi uygulamasına 1 Aralık 2016 tarihinde geçilmesi, plaka tahdidi uygulamasına geçiş için Düzce belediyesince gerekli çalışmaların yapılması kararı alınmıştır.”