HABERLER
05-09-2024 18:07

KÜTÜPHANELER BOŞ KALMIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile şehre kazandırılan kütüphaneler, yaz döneminde de boş kalmadı. Haftanın 7 günü hizmet veren kütüphaneler sayesinde sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrenciler sağlıklı ve nezih ortamlarda ders çalışma imkanına sahip oldu. 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün eğitime verdiği önemin en somut göstergelerinden biri olan ve öğrencilere nezih bir ortamda ders çalışma ve araştırma yapma imkanı sunan kütüphaneler büyük ilgi görüyor.

Resmi tatiller de dahil haftanın 7 günü 08.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren Millet Kütüphanesi ve Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, okulların kapalı olduğu yaz tatili süresince de boş kalmadı. Sınavlara hazırlanan öğrenciler kütüphaneleri doldurdu.

Uzunmustafa Mahallesi’nde bulunan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları süresince 6 bini aşkın kişiye hizmet verirken, Millet bahçesi içerisinde yer alan Millet Kütüphanesi ise 9 bini aşkın kişiyi ağırladı.

Ücretsiz internet imkanı da sunan kütüphaneler, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da öğrencilere hizmet vermeye devam edecek.