HABERLER
10-10-2023 17:23

DÜZCE BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL ETKİNLİK



Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi ile birlikte Amatör Spor Haftası dolayısıyla organize edilen ve 3 gün sürecek sportif etkinlikleri üniversite öğrencileriyle buluşturdu. Öğrenciler, Düzce Üniversitesi kampus alanında düzenlenen birbirinden farklı spor etkinlikleriyle eğlenceli ve keyifli zaman geçirdi.

Düzce Belediyesi, ‘Spor Şehri Düzce’ başlığı altında hem amatör hem profesyonel manada spora ve sporcuya yatırım yapmaya, hayata geçirdiği etkinliklerle şehrin bir bütün halinde sporla buluşmasını sağlamaya devam ediyor.

Bu doğrultuda hareket eden Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Amatör Spor Haftası dolayısıyla Düzce Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Düzce Üniversitesi’nde düzenlenen ve 3 gün sürecek sportif etkinlikleri öğrencilerle buluşturdu.

Birbirinden keyifli ve eğlenceli sportif etkinlikleri üniversitesinde öğrencileriyle buluşturan müdürlük, ilk günde kampüs alanında kurulan spor alanlarında ayaklı dart, Labirent, Denge ve Paraşüt Oyunları, Langırt Turnuvası ve Zeka Oyunlarının yanı sıra bir sportif ve birbirinden eğlenceli etkinlikleri öğrencilerle buluşturdu.

Düzenlenen etkinliklerin 11 Ekim (yarın) Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek olan bölümlerinde de müdürlük tarafından hazırlanan etkinlik alanlarında öğrenciler hem sportif mecradaki hünerlerini sergilerken hem de keyifli vakit geçirerek kaynaşacak.