HABERLER
11-10-2023 17:28

‘MEDYA VE YEREL YÖNETİMLER PANELİ’ DÜZENLENECEK



Düzce Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve UMED’in katkılarıyla düzenlenen ‘Medya ve Yerel Yönetimler’ konulu panele ev sahipli yapacak. 17 Ekim Salı günü düzenlenecek panelde ulusal basının önde gelen bir çok ismi tecrübelerini paylaşacak.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve UMED’in katkılarıyla birçok ilde düzenlenen ‘Medya ve Yerel Yönetimler’ Paneli 17 Ekim Salı günü Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Prof.Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan panele ulusal basının önde gelen isimlerinden Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Özlem Doğan, Gazeteci ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin, Gazeteci ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Ersin Çelik, Memurlar.Net Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Edip Üzen ve Gazeteci Yazar Esra Elönü tecrübelerini yerelde hizmet veren basın temsilcilerine aktaracak.

‘Yerel Yönetimlerin Önemi’, ‘Yerel Yönetimlerin Sesi Olarak Medya’, ‘İletişim Çağında Yerel Yönetimler ve Medya İlişkisi’, ‘Şehirlerin/Kamuoyunun Sesi Olarak Yerel Medya’, ‘Yerel Yönetimlerin Medyada Temsili’, ‘Bir Köprü Olarak Medya’, ‘Yerel Yönetimlerde Medya Stratejisi’, ‘Yerel Yönetim Bağlamında Kriz İletişimi’ başlıkları altında bilgilerin paylaşılacağı ve tüm Düzcelilerin de katılım sağlayabileceği panel 17 Ekim Salı günü saat 12.00’de başlayacak.