HABERLER
27-01-2023 12:58

BAHÇEŞEHİR ETKİNLİK ALANI ŞEKİLLENİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatı ile kısa süre önce yapımına başlanan Bahçeşehir Etkinlik Alanı şekillenmeye başladı. Amfi betonu dökülen alanın granit taş döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir merkezinin tamamının belediyenin kültür, sanat ve sportif etkinliklerden faydalanabilmesi ve yapılan hizmetlerin her kesime ulaşabilmesi için yoğun mesai harcıyor.

Bu çerçevede, vatandaşların kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri takip edebilmeleri, özellikle çocuk ve gençlerin bir çok açıdan faydalanabilmeleri adına Bahçeşehir Bölgesinde oluşturulmaya başlanan sosyal yaşam alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor.

İçerisinde yeşil alanlardan platform sahne alanına, kaykay pistinden amfi sahneye ve sosyal alanlara kadar birçok farklı konsepti barındıracak olan etkinlik alanında bir yandan amfi sahnenin beton dökümüne başlanırken, diğer taraftan da Bin 1250 m²’lik alanın granit ve bazalt taşlarla döşenmesi sürdürülüyor.

2 Bin m²’lik yeşil alan sahip olacak alanın kısa sürede bitirilerek Bahçeşehir sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.